Prijzen

[vc_row][vc_column width=”1/3″][ultimate_pricing package_heading=”ZZP” package_sub_heading=”Voor ZZP’ers” package_price=”€     op aanvraag. package_unit=”per maand”]Het starters pakket voor beginnende ondernemers.

Gedurende de maand  en maanden verzorgen wij de boekhouding van uw beginnende onderneming.
Uw btw aangiftes worden door ons berekend en afgehandeld en eens per jaar ontvangt u een compleet gespecificeerde jaarafrekening voor bijvoorbeeld de belastingdienst.

Daarnaast nemen we u al het werk uit handen, wat betreft het incasseren van uw uitgaande fakturen en indien nodig starten wij een incassotraject voor niet betalende cliënten. Indien gewnst.

Uw totale jaar omzet bedraagt niet meer dan € 75,000[/ultimate_pricing][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ultimate_pricing package_heading=”MKB” package_price=”€ op aanvraag  package_unit=”per maand”]Voor het Midden en Klein Bedrijf is er het MKB pakket.

Ook hier geld dat de btw aangiftes voor u worden verzorgd [/ultimate_pricing][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ultimate_pricing package_heading=”Incasso’s” package_price=”€ op aanvraag package_unit=”per incasso”]Wanneer betaling van uw klant, na verschillende wettelijke stappen, uit blijft, kunt u ervoor kiezen om over te gaan tot een incasso procedure.

Fingarg neemt de vordering van uw onderneming dan over en verzoekt uw opdrachtgever dringend om de openstaande saldo’s alsnog te voldoen.

Het opstarten van een buitengerechtelijk incasso worden uitgevoerd conform de wettelijke aangegeven norm, maar wordt verhaald op uw opdrachtgever.

Mocht ook na verschillende pogingen, geen betaling plaatsvinden, dan wordt in overleg met u een gerechtelijke procedure gestart. Daarbij is u de ambshalve koste en giffierechten veschuldigd.

Voor meer informatie hierover kunt contact met ons opnemen.[/ultimate_pricing][/vc_column][/vc_row]