Gecompliceerd proces

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][ultimate_heading]Gerechtelijke incasso kan een lange en gecompliceerd proces zijn.[/ultimate_heading][vc_empty_space][vc_column_text]

Fingarg – Debiteurenbeheer & Incasso neemt u graag de zorg voor het ondernemen van juridische stappen uit handen, zoals het verzorgen van processtukken, dagvaardingen en akten.

Waar nodig zorgen wij dat de juridische specialisten voor een sterk antwoord op het mogelijk verweer van de debiteur.( boven een bedrag van €25.000,00)

Fingarg – Debiteurenbeheer is door haar ervaring en haar expertise in staat om snel en affectief door de ‘smoesjes’ van een wanbetaler heen te prikken en deze alsnog tot betaling te dwingen.

Debiteuren worden correct en met respect benaderd, maar wel dwingend daar waar dat nodig is.

Daarnaast wonen de juridische specialisten uiteraard voor u en namens u de zitting bij de rechtbank bij, dit is verplicht in het geval dat de vordering hoger is dan  € 25.000,00, dit zal extra kosten met zich mee brengen. Ook deze kosten moeten door de opdrachtgever in eerste instantie worden voorgeschoten.

Indien het bedrag niet hoger is dan  € 25.000,00 is de verplichting om een ingeschreven advocaat, bij de kantonrechter, niet aanwezig.

Tijdens het gerechtelijk incassoproces houden wij u nauwgezet op de hoogte van alle vorderingen en het verloop van de procedure.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]